Posts

Posts uit januari, 2013 tonen

2e Update Paarden voor Sera

Afbeelding
Helaas ik krijg het niet af, het  paardenkussen voor Sera voor haar verjaardag op zondag 3 februari. Tot nu toe heb ik dit geborduurd: Er zit in het laatste stukje bij de neus, een fout. Deze moet ik nog herstellen. Gelukkig is dit kussen niet het hoofd-cadeau, wat we willen geven aan Sera. We hebben wel iets anders, maar dat blijft een geheim. Want Sera kan dit ook lezen! Aankomende week ben ik een weekje vrij, daarin wil graag verder met de paarden. Dan heb ik meer tijd en rust om te borduren en updates te plaatsen!

Wie opruimt heeft, gratis boekjes

Afbeelding
Vandaag heb ik een paar lades opgeruimd van mijn bureau, wat ik daar aan borduurspullen tegen kwam! Ik heb jaren lang het Engelse blad, CrossStitcher gekocht. Elke maand zat er een cadeau-tje bij. Kleine borduurwerkjes met vilt, aïda, garen en naald. Deze heb ik allemaal op een hoop in een lade gestopt. En vandaag heb ik die opgeruimd. Tussen al die dingen vond ik ook nog 4 boekjes. Boekje nr 1 gaat over Hardanger. Ik borduur niet in deze techniek en ben het ook niet van plan om het te gaan leren ( ik heb nog zoveel andere dingen te borduren ). Naar de kringloop kan ik het altijd brengen, maar ik dacht dat misschien dat de lezers van mijn blog wel geïnteresseerd zijn. Het gaat om dit boekje: Deze 3 boekjes heb ik dubbel: Als je een boekje wilt hebben, laat het me weten. Ik stuur het gratis naar je op. Ik heb graag dat het naar een liefhebber gaat! Wel voor 16 februari 2013 reageren. Daarna gaat het naar de kringloop.

Brownie, een oog en wit

Afbeelding
Brownie Afgelopen vrijdag heeft mijn nichtje Sera een dapper besluit genomen. Haar konijn Brownie is ziek geworden en wilde maar niet beter worden. Ze heeft besloten om haar konijn Brownie te laten inslapen. Ik vind haar heel moedig, ze is 11 jaar en het is echt heel naar om een huisdier te laten in slapen... Gelukkig heeft ze nog Muffin, dat is ook een konijn. Een oog Met mijn borduurwerk schiet het ook al op: er is al een oog te zien. Wit Wit is de.............................sneeuw in mijn omgeving.  Maar wit is ook het paard waar ik zo mee verder ga.

1e Update paarden

Afbeelding
Vanaf woensdagmiddag 9 januari 2013 tot gisteren ( ik ga zo verder borduren ) heb ik dit gedaan. Ik hoop dat ik het af heb over 3 weken, want dan is Sera jarig....

Kado voor Sera

Afbeelding
Mijn nichtje, Sera is gek op paarden. Ze zit op paardrijles. Op 3 februari 2013 wordt ze 12 jaar. Ik heb uit de CrossStitcher van oktober 2010, een mooi patroon gevonden. Deze ga ik maken, het wordt alleen geen tas, maar een kussen. Woensdag ga ik stof kopen en de kleurtjes die ik nog mis. Ik heb er zin in, weer wat anders!