Posts

Posts uit november, 2013 tonen

Wat is het koud!

Afbeelding
Vanochtend vroeg om 02.00 uur ben ik weer geland op Schiphol van een vakantie op Tenerife. Daar was het lekker warm, rond de 25 graden. En dan kom je thuis:  Dat is weer wennen!!! Ik heb niet veel geborduurd op vakantie, wel lekker genoten van al het moois op Tenerife. Misschien daar later meer over in een ander blogje? Nu maar de slaapkamer leeg halen, want morgen staan de stukadoors op de stoep. Dus dat wordt kamperen in eigen huis.... En de was wordt maar neergezet waar het kan....( ik heb geen droger) Maar dan als het goed is, krijgen we een mooie slaapkamer.... Groetjes van Céline Lekker de verwarming aan!

Mag je een schaartje mee nemen in het vliegtuig?

Afbeelding
Het is een beetje stil op mijn blog. Ik lees de blogs wel, die ik volg, maar op mijn eigen blog heb ik tot nu toe nog niet veel gezet. Ik ben wel nog een beetje bezig met mijn geheim project. Daar kan ik geen foto's van laten zien. Voor de rest ben ik aan het aftellen. Ik ga maandag op vakantie samen met mijn man en met mijn ouders, naar een Canarische Eiland. Even de warmte zoeken.  En ik heb daarom een vraagje. De laatste keer dat ik vloog was in 2008. Ik ben niet zo op de hoogte van de regels voor het vliegtuig. Misschien jullie wel? Ik wil iets om te borduren mee nemen in het vliegtuig, iets simpels zoals de Square of Serious Request project. Maar mag je nou een schaar meenemen? En zo nee, wat kan ik als alternatief gebruiken? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. En wie weet, kan ik dan na de vakantie, wat laten zien op borduurwerk....

Allerzielen

Afbeelding
Vandaag is het Allerzielen. Het is een katholieke gedenkdag om de doden te herdenken. Ik ben zelf katholiek opgevoed, ben zelfs misdienaar geweest. Ik voel me zelf niet katholiek, maar een Christen.  Sommige katholieke gedenkdagen doe ik aan mee, zo als vandaag met Allerzielen. Dan steek ik een kaarsje op voor degene die zijn overleden. Voor mijn schoonmoeder, die ik niet heb gekend, voor onze opa's en oma's, voor de moeder van een collega en zo kan ik wel doorgaan.  Maar ook voor geen familie leden, zoals Anne Frank of voor de jongetjes Ruben en Julian.  Daarom brand ik vanavond en straks als ik ga borduren aan mijn geheim project, een kaars: