maandag 16 februari 2015

Ik praat je even bij:

  • Over Naomi: met haar gaat het goed.  Ze is gegroeid in lengte en gewicht. Heeft haar huil uurtjes, maar is geen huil baby. Het is een mooi meisje.

  • Over mezelf: alles gaat goed, ik voel me prima. Ik wil een paar kilo's kwijt. Ben tijdens mijn zwangerschap kilo's afgevallen,  maar er kunnen nog wat er af. Ik ga geen diëten volgen, gewoon normaal eten,  geen slechte tussendoortjes en veel bewegen. 

  • Over het borduren: tussen het huishouden en Naomi verzorgen, probeer ik te borduren aan mijn Randjes per week 2014. Maar dat lukt niet vaak. Naomi heeft last van huil uurtjes,  en dan kan ik me niet goed concentreren op mijn borduurwerk. En als ze 's avonds slaapt, ben ik te moe om de naald op te pakken.  Ik hoop dat de huil uurtjes over gaan. Gelukkig ben ik wel zo slim geweest om de patronen op te slaan.  Per 1 maart staan ze niet meer online.

  • Over het bloggen: Via Ilse van Uit mijn keukentje, kwam ik op een andere blog terecht.  Die van Amelie van Blond met een groen geloof.  Zij hebben samen een Blog hop bedacht. Om meer blogs te ontdekken en christelijke bloggers te ontmoeten.  Ik vind het een leuk idee om hieraan mee te doen. Zodra ik de rust heb gevonden om een mooie blog over de Liefde te schrijven,  ga ik het ook hier plaatsen. Ook al vind ik het eng om over het geloof te schrijven.  Ik geloof in God, maar ik wil niemand mee lastig vallen met mijn geloof. Ik wil ook niemand bekeren, hou er zelf niet van. Maar ik wil me ook niet schamen voor mijn geloof. Ik hoop dat ik de midden weg hiervan kan vinden. 
 

3 opmerkingen:

  1. De huiluurtjes gaan echt over. Vaak zie je dat baby's als ze 6 weken zijn op hun 'top' van het huilen zitten. Vanaf dan wordt het steeds minder. Dus het komt goed en over een paar weken kun je weer fijn 's avonds borduren :). Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is dat al weer een tijd geleden. Huilbaby's (om de twee uur tot aan de aardappel, zucht). Enne...zonder te bekeren: ik geloof met je mee!

    BeantwoordenVerwijderen