zondag 17 januari 2016

Wandelen op zondag: Katwijk aan zee

André, Naomi en ik proberen om op elke zondag te gaan wandelen. Mits het weer toe laat. We wandelen niet in de regen of hagelbuien. In de sneeuw wil ik wel wandelen, maar tot nu toe geen sneeuwvlokje gezien dat bleef plakken.

Vandaag besloten we naar Katwijk aan zee te gaan. We wilden eerst naar de Horsten gaan, maar omdat we lekker hadden uitgeslapen en heerlijk met zijn 3-en hadden gebruncht, gingen we naar Katwijk.

Bodile mocht met ons mee. Zij nam afscheid van Beauty die heerlijk lag te slapen. Bodile kreeg een kusje van Beauty
 Bodile reisde comfortabel met ons mee in de wandelwagen van Naomi. Die had haar Witje meegenomen.
Bodile vind Witje een interessant konijn, ze wil hem / haar beter leren kennen. Wordt vervolgt.
              Het zonnetje scheen, er stond een zacht windje, en het was koud! Meerdere mensen dachten om te gaan wandelen aan zee. In Katwijk kan je op zondag gratis parkeren. Dat is fijn.
Wij hebben tussen de zee en boulevard gewandeld. Gemeente Katwijk heeft daar een wandelpad gemaakt. Soms lag er zand en moesten we de kinderwagen met zijn 2 duwen, maar Naomi vond dat niet erg. Bodile had het ook naar haar zin. Op de  foto  houd André haar stevig vast. Anders zou ze in het zand vallen. Bodile wil wel in de zomer spelen aan zee met Naomi....

Op de middelste foto staat de vuurtoren van Katwijk. En op de laatste foto kan je de maan zien schijnen.

Dit was het eerste blogje over 'Wandelen op Zondag". Ik ben van plan om elke zondag een blog te schrijven waar we hebben gewandeld. Is gelijk ook een stok achter de deur om te wandelen.

Bedankt voor de felicitaties voor de verjaardag van Naomi! Ik vond het leuk om te lezen, vooral die van Haakjuffie. Jij hebt een speciaal plekje in mijn hart....

1 opmerking: