maandag 21 augustus 2017

Vakantieblog: maandag

Ik ben begonnen met  Lapjes Dinsdag. Ik zou elke dinsdag laten zien wat mijn vorderingen zijn. Vorige week geen zin en te druk gehad om te bloggen. Maar ik beloof beterschap. Zeker de aankomende 3 weken, want ik heb vakantie. Wij zijn sinds vandaag in een super luxe resort! 
Alle gemakken van thuis! Inclusief een oppas-oma, peuterspeelzaal en nog veel meer!

Op een regenachtige dag ben ik weer begonnen met lapjes knippen: deze stapel. 
Vandaag,op mijn eerste vakantie dag in de tuin van het luxe resort, heb ik de stapel weer gepakt. Terwijl Naomi lekker speelde in de tuin, ging ik knippen en knippen.
Dit is het eindresultaat van een middag knippen. Ik heb hele mooie stofjes voorbij zien komen. Ben zo benieuwd naar het eindresultaat.

 Allemaal restjes.  Weggooien? Welnee,hier kan ik vast later nog wel iets mee....helaas te klein voor vlaggetjes Esther....

Naomi belde nog even met opa en oma vannuit de tuin van ons luxe resort....

Ik ga eens nadenken wat ik ga doen: lezen in Is dit een mens? van Primo Levi  of borduren ( alleen momenteel geen zin en geen project dacht ik..), of naaien of kleuren: 
Ik hoop morgenavond te bloggen wat ik heb gedaan.

Van de week gaan mijn man en ik een dagje samen weg ( ik probeer elke week van de vakantie dit  te doen) naar Den Haag. We gaan naar China. . Ik sta open voor leuke tips om in Den Haag te doen of uitproberen. 

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk die lapjes, fijne vakantie ben benieuwd wat je hebt gedaan.
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er leuk uit allemaal, mooie lapjes. Wat een schattige foto van jullie dochter!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen