donderdag 21 september 2017

Nieuw! : Tafeltje wat laat je ons zien?

Tafeltje wat laat je ons zien? is nieuw op mijn blog.
Elk begin van  het seizoen wil ik een overzichtsfoto laten zien van mijn eettafel.  Ik licht dan 4 dingen uit.
21 september is de begin van de herfst en ook van Tafeltje wat laat je ons zien?.

Overzichtsfoto: 

Wat een rommeltje op de tafel! Hebben jullie ook zo'n rommel? Ik probeer het op te ruimen, maar dan is de volgende dag weer een zooitje...Op de tafel staat een bos rozen. Deze staan er sinds donderdag 7 september! En ze zien er nog mooi uit..Ik gooi ze pas weg als ze echt uitgebloeid zijn. Het staat gezellig zo'n mooi boeket. 


Een herfst stukje, gemaakt door een tante van mij. De kastanjes en eikels heb ik gevonden in het dorp. Van de kastanjes wil ik nog iets maken, niet allemaal, want ze zijn ook mooi om zo te zien.


Dit is Witje, de knuffel van Naomi. Ze kan niet zonder de knuffel. Gelukkig is hij goed te verkrijgen in de Hema en in de linnenkast liggen er 4 schone Witjes klaar.


Buurman en Buurman, daar is Naomi helemaal fan van! Ze moet onwijs lachen om de 2 stuntelde-knutselende- doe het kwakzelvers! Via On Demand van Ziggo kunnen wij gratis alle series bekijken. Ik ken ze bijna uit mijn hoofd.
Op het boek ligt een kastanje met saté prikkers erin. Deze wil ik graag transformeren tot een spin met wiebeloogjes.


Zo dit was de eerste Tafeltje wat laat je ons zien? Ik ben benieuwd wat je ervan vond en of ik op 21 december weer een Tafeltje laat zien? Misschien wat opgeruimder....?3 opmerkingen: