maandag 14 december 2015

Ik kon het niet laten....

Vandaag in mijn half uurtje middagpauze, liep ik naar de boekhandel tevens ook postkantoor. Ik had mijn lunchtrommeltje mee en een hele stapel kerstkaarten.
Eerst ging ik de kerstkaarten netjes in de juiste brievenbus doen. Want in de boekhandel stonden 2 bakken voor post. Een voor kerstkaarten binnen Nederland en de andere voor gewone post.

Toen ging ik kijken, bij de tijdschriften,  ik werd op slag verliefd op de Cross Stitcher. Mijn favoriete tijdschrift op borduurgebied. Hij komt iedere maand uit, maar hij is vrij prijzig om hem elke maand te kopen.
Eerlijk gezegd, vind ik de Christmas-edities het aller leukst! Ik kan uren in oude Cross Stitchers kijken en bedenken wat ik allemaal wil maken. Maar doen...ho maar!
Mijn man wordt er wel eens gek van.

Ik heb hem gekocht, de Cross Stitcher. En even in mijn restant lunchpauze in de kantine door gebladerd.

 
 
Dit zijn toch leuke dingen om te maken?

Als 's avonds  Naomi slaapt en de afwas is gedaan, neem ik een pot thee en verdwijn stilletjes naar de hobbykamer om de Cross Stitcher lekker door te lezen en weg te zwijmelen. Misschien heb ik nog zin om een paar steken te doen aan Winnie de Poeh, uit een oude Christmas-Cross Stitcher...

                                      


4 opmerkingen:

  1. Als je eenmaal weer bezig ben dan wil je ook niet meer stoppen die kerstmannetjes zien er leuk uit zus!!! Xxxjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms ben ik wel blij dat ze dat soort tijdschriften niet verkopen bij ons op het dorp; ik denk dat ik regelmatig voor de bijl zou gaan. Veel plezier van je aankoop.
    Groetjes, Evelien

    BeantwoordenVerwijderen